Motion10

Wil jij alle ruimte om kennis en ervaring op te doen van de laatste Azure data technologieën? Kom dan kennis maken bij Motion10!

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Wat ga je doen?

Jij zorgt in onze innovatieve Data & Analytics projecten ervoor dat onze klanten de maximale waarde uit data halen met behulp van Microsoft Cloud technologieën. Je vertaalt de klantvraag naar data gedreven oplossingen zoals dashboards, rapportages, apps en alerts.

Je zorgt ervoor dat de juiste data beschikbaar is om datamodellen te creëren. Hierop implementeer je de gewenste business logica waarvan je de resultaten, in de best mogelijke vorm, presenteert aan de eindgebruikers.

Je staat met één been in de business en met één been in de techniek. Jij weet als geen ander wat de business nodig heeft en maakt op basis daarvan de analytische producten. In dit proces denk je kritisch mee met de klant, zet je de vraag om in een ontwerp en verzorg je de implementatie. In projecten werken we vaak nauw samen met andere disciplines zoals onze collega’s van Azure & Integration of Customer Success.

Het team
In het gedreven en gezellige Data & Analytics team werk je samen met zo’n 30 consultants die uitblinken in Data Engineering, Data Analytics, AI en UX. Kortom een divers team met alle mogelijkheden om te groeien en genoeg collega’s die altijd voor je klaar staan. Om je kennis te verbreden zijn er maandelijkse team meetings, expert sessies en is er alle ruimte voor het volgen van trainingen, conferenties en workshops. Daarnaast werken wij bij onze klanten veel samen in multidisciplinaire teams. Dat zijn teams waarin we verschillende expertises vanuit Motion10 gecombineerd inzetten voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verandermanagement, User Centered Design en applicatie integratie.

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou

Waarom bij Motion10?

Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren
Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem dan vrijblijvend contact op met Letizia Di Miceli via Letizia.diMiceli@Motion10.com of 0651641460.


Een aantal collega’s vanuit het team hebben het Data & AI Summit 2022 bezocht. Bekijk de terugblik voor updates over de het groeiende belang van synthetic data, de trend ‘Augmented Analytics’ en ‘decision engineering’. Bekijk hier de terugblik!


Gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma! De eerste stap in jouw carrière heb je gezet. What’s next? Ontwikkel je verder en wordt Data & Analytics Consultant bij Motion10!


Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!


We hebben speciaal voor jou het MotionTalent programma neergezet
Het programma duurt één jaar. In deze periode helpen wij jou, jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig Consultant. Vanaf september 2023, de eerste maand van het programma, stomen we je klaar voor je IT-carrière. Je krijgt de technische trainingen (ter verdieping van je vooropleiding) die je nodig hebt en je gaat aan de slag met een business case. Natuurlijk leren wij je alle kneepjes van het vak! Je leert om te werken met de nieuwste technologieën, zoals Azure SQL Database, Data Factory, Data Lake en Databricks. Na twee maanden start je al met je eerste echte opdracht, binnen een projectteam bij een van onze klanten. Zo pas je direct de theorie toe in de praktijk. Uiteindelijk kun jij zelfstandig als dé Consultant meebouwen aan de groei van het team.

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de hard skills, zetten wij ons ook volledig in op de soft skills: jouw persoonlijke ontwikkeling doormiddel van coaching. Je zal erkende Microsoft certificaten behalen die bij jou expertise passen. Uiteraard sta je er niet meteen alleen voor! Zowel bij de training als bij de start van jouw project, zal je werkervaring opdoen onder begeleiding van een Motion10 expert als jouw persoonlijke buddy. Gedurende het jaar zijn er twee beoordelingsmomenten, waarop je op basis van jouw groei een salarisverhoging zult krijgen.

Zijn wij een match?


Wat bieden wij jou?

Waarom bij Motion10?
Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Partner status. Nu is het aan jou.
Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren
Ben jij klaar voor een vliegende start van jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem dan vrijblijvend contact op met Gaby Mulder (Corporate Recruiter) via Gaby.Mulder@Motion10.com of 0683257489. Stuur gerust een WhatsApp berichtje!


Benieuwd hoe de voorgaande MotionTalents Tom, Jeroen en Ridge het hebben ervaren? Bekijk hier de video.Heb jij een helicopterview en wil jij klanten begeleiden bij hun processen en laten groeien door middel van succesvolle digitale innovatie? Dan komen wij graag in contact met jou!

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!


Wat ga je doen?

Je inspireert en adviseert onze klanten over de mogelijkheden voor de inzet van Data & Analytics projecten. Hierbij formuleer je een strategisch advies over de oplossing die wij kunnen bieden met het gebruik van de modernste Microsoft technologiën zoals Synapse en PowerBI maar ook Databricks. Het is in deze functie niet erg als je minder technisch aangelegd bent, maar het is wel belangrijk om de wereld van data te kennen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de analyses en vertaling van business vraagstukken binnen het vakgebied en de begeleiding van data & analytics trajecten bij klanten zowel in de opstart- als realisatiefase. Je gaat je bezighouden met uitdenken, opzetten en implementeren van oplossingen op basis van duidelijk bepaalde deliverables en afspraken met de klant. Daarnaast concentreer jij je op het leveren van een actieve bijdrage op het gebied van propositieontwikkeling en positionering van Motion10 in de markt.

Het team
In het Data & Analytics team werk je samen met 35 consultants die uitblinken in Data Engineering, Data Analytics, AI en UX. Een divers team met alle mogelijkheden om te groeien en genoeg collega’s die altijd voor je klaar staan. Om je kennis te verbreden zijn er maandelijkse team meetings, expert sessies en is er alle ruimte voor het volgen van trainingen, conferenties en workshops. Daarnaast werken wij bij onze klanten veel samen in multidisciplinaire teams. Dat zijn teams waarin we verschillende expertises vanuit Motion10 gecombineerd inzetten voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verandermanagement, User Centered Design en applicatie integratie.

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou?

Waarom bij Motion10?
Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!


Solliciteren

Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem vrijblijvend contact op met Erwin Schuur via erwin.schuur@motion10.com of 010 235 1035.Een aantal collega’s vanuit het team hebben het Data & AI Summit 2022 bezocht. Bekijk de terugblik voor updates over de het groeiende belang van synthetic data, de trend ‘Augmented Analytics’ en ‘decision engineering’. Bekijk hier de terugblik!


Wil jij alle ruimte om kennis en ervaring op te doen van de laatste Azure data technologieën? Kom dan kennis maken bij Motion10! 
Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!Wat ga je doen?
Jij bent de drijvende kracht in Data & Analytics projecten en zorgt ervoor dat onze klanten de maximale waarde uit data kunnen halen. Jij realiseert bijvoorbeeld samen met je collega’s oplossingen met onder andere Azure SQL Database, Data Factory, Data Lake en Databricks. In dit proces denk je kritisch mee met de klant, zet je de vraag om in een ontwerp en verzorg je de implementatie. In projecten werken we vaak nauw samen met andere disciplines zoals onze collega’s van Azure & Integration of Customer Success.

Het team
In het Data & Analytics team werk je samen met 35 consultants die uitblinken in Data Engineering, Data Analytics, AI en UX. Kortom een divers team met alle mogelijkheden om te groeien en genoeg collega’s die altijd voor je klaar staan. Om je kennis te verbreden zijn er maandelijkse team meetings, expert sessies en is er alle ruimte voor het volgen van trainingen, conferenties en workshops. Daarnaast werken wij bij onze klanten veel samen in multidisciplinaire teams. Dat zijn teams waarin we verschillende expertises vanuit Motion10 gecombineerd inzetten voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verandermanagement, User Centered Design en applicatie integratie.

Wat vragen wij van jou?
• Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding;
• Minimaal 3 jaar ervaring met Microsoft BI (SQL en ETL);
• Expertise in Azure of je wilt deze kennis heel graag opdoen;
• Kennis van en ervaring met Microsoft Power BI is een pluspunt;
• Uiteraard heb je goede communicatieve vaardigheden en een hoog klant- en kwaliteitsbewustzijn.

Wat bieden wij jou?
  • Direct een vast contract, leaseauto, bonusregeling en een competitief salaris;
  • Een combinatie van werken bij de klant, vanuit huis en een toplocatie op de 42ste verdieping in de Rotterdam of zelfs tijdelijk vanuit het buitenland;
  • Een GreatPlaceToWork score van 8,5;
  • Persoonsgebonden studiebudget van € 2.000;
  • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 30 van te maken;
  • Laptop naar keuze en een telefoonregeling;
  • Bonusregeling gebaseerd op je prestaties;
  • Dagelijks een geheel verzorgde lunch op kantoor bereid door onze kok.

Waarom bij Motion10?

Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren
Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem dan vrijblijvend contact op met Letizia Di Miceli via Letizia.diMiceli@Motion10.com of 0651641460


Een aantal collega’s vanuit het team hebben het Data & AI Summit 2022 bezocht. Bekijk de terugblik voor updates over de het groeiende belang van synthetic data, de trend ‘Augmented Analytics’ en ‘decision engineering’. Bekijk hier de terugblik!


Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.