Motion10

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei

We zijn continu op zoek naar talent met een frisse blik! Wil jij kennis maken met alle aspecten binnen de wereld van IT-Consultancy? Tijdens jouw periode bij Motion10 word je continu uitgedaagd en begeleid. Op zoek naar een leuke stage- of afstudeerplek? Lees snel verder!Jouw functie als (afstudeer)stagiair(e):

De IT-wereld verandert in rap tempo, dit vraagt ook de nodige veranderingen en inspanningen op het gebied van digitale innovatie om de business te versterken. Wij maken digitale innovatie van organisaties succesvol. Door onze technologie-overstijgende aanpak zijn organisaties en hun medewerkers in staat om te excelleren in een continu veranderende wereld. Jij krijgt de kans om ons helpen vernieuwen en ondersteunen in onze dagelijkse werkzaamheden. We hebben diverse mogelijkheden qua stages en afstudeeropdrachten. Als jij je afstudeerstage hebt afgerond kan jij bij ons in dienst komen en doorstromen naar het betaalde MotionTalent programma.  Wil jij stage lopen bij een inspirerende organisatie? Dit is de uitgelezen kans om een kijkje te nemen binnen één van onze units! Wij helpen jou verder te ontwikkelen binnen één van onze vakgebieden: Integratie, Cloud, Low Code, Security, Power Platform, Data en Change. Je gaat aan de slag met de nieuwste technologieën zoals OutSystems, het Microsoft Azure platform en basis UX-design.

Persoonlijke begeleiding
Je komt terecht in een team met enthousiaste en deskundige collega’s. Zij lopen voorop in de markt als het gaat om de nieuwste technologieën en complexe oplossingen voor onze klanten. Een super leerzame en leuke kans dus, waarbij je één vaste stagebegeleider krijgt die jou intensief gaat begeleiden zodat jij ook straks helemaal klaar bent voor het echte bedrijfsleven. Het team komt graag samen om kennis ervaringen met elkaar te delen. Naast het werk is plezier natuurlijk erg belangrijk!

Zijn wij een match?

  • Je volgt een HBO- of WO-opleiding in de IT;
  • Je bent beschikbaar vanaf september 2023;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Wat bieden wij jou?

  • Een stagevergoeding van € 450,- per maand op basis van 40 uur;
  • Windows laptop voor de duur van je stage;
  • Een Great Place to Work met een score van 8,1;
  • Veel vrijheid om zelfstandig te werken, op een toplocatie op de 42ste verdieping in De Rotterdam of vanuit huis;
  • Dagelijks verse lunch op kantoor bereid door onze eigen kok;
  • Veel inspirerende events en gezellige activiteiten!


Waarom bij Motion10?
Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, in het mooiste kantoor van Rotterdam als Microsoft-partner. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!


Solliciteren
Ben jij er klaar voor om ervaring op te doen die de rest van je carrière zal vormen? Solliciteer direct via deze pagina of neem vrijblijvend contact op met Gaby Mulder (Corporate Recruiter) via Gaby.Mulder@Motion10.com of 0683257489. 

Benieuwd wat je kunt verwachten tijdens het MotionTalent programma? Tom, Jeroen en Ridge vertellen je in de video er meer over!

Ben jij IT’er met development ervaring? Wil jij je IT-kennis en ervaring een upgrade geven naar de volgende evolutie in softwareontwikkeling? Lees dan zeker verder!

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei


Wat ga je doen?

Wij helpen onze klanten op een beheerste manier de stap naar de Cloud te maken. Dat doen we met een reden: in die Cloud realiseren we oplossingen die onze klanten succesvol maken. Oplossingen op het gebied van lowcode, data en integratie. Allemaal vakgebieden waar talentvolle developers aan het succes van onze klanten en hun eigen toekomst werken.

MotionNext is ons programma waarin we developers met ervaring in .Net of andere technologie een volgende stap laten maken. Wij laten je graag kennis maken met een aantal van onze Units om samen te onderzoeken waar jouw toekomst ligt. Wij werken intensief samen met Microsoft en OutSystems en investeren in kennis die in de komende jaren van grote waarde is. Voor onze klanten, voor Motion10 en voor jouzelf!

Je eerste maand staat in het teken van training op het gebied van Azure of OutSystems. In deze maand word je klaargestoomd om in onze projecten aan innovatieve oplossingen te werken. En na die maand ben je natuurlijk niet uitgeleerd. Je leert van en met collega’s en wordt continu intensief begeleid.

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou?

Waarom bij Motion10?
Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!


Solliciteren
Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met Mike Orang via Mike.Orang@Motion10.com of 06-48947333


Wil jij meer lezen over een collega die deze uitdaging ook is aangegaan?
Lees dan hier over de ontwikkeling van Jan Willem!


Heb jij een helicopterview, durf jij kritisch te zijn op processen en wil jij klanten helpen groeien door middel van succesvolle digitale innovatie? Dan komen wij graag in contact met jou!


Kom voor de sfeer, blijf voor de groei


Wat ga je doen?
Je inspireert en adviseert onze klanten over de mogelijkheden voor de inzet van Azure & Integratie in bedrijf kritische en innovatieve projecten. Hierbij formuleer je een strategisch advies over de oplossing, business value en de roadmap. Het gebruik van de modernste Microsoft technologieën zoals Azure Integration Services, Data & AI maar ook Infra & Security staan daarbij centraal. Jij bent de onmisbare brug tussen de strategische doelstellingen van onze klant, en de toegevoegde waarde van de digitale innovatie met behulp van Microsoft Azure.

Je bent bij onze klanten verantwoordelijk voor de analyses en vertaling van business vraagstukken binnen het vakgebied en de begeleiding van Azure & Integratie trajecten bij klanten zowel in de opstart- als realisatiefase. Je gaat je bezighouden met uitdenken, opzetten en implementeren van oplossingen op basis van duidelijk bepaalde deliverables, strategische doelstellingen en afspraken met de klant. Daarnaast concentreer jij je op het leveren van een actieve bijdrage op het gebied van propositieontwikkeling en positionering van Motion10 in de markt.


Azure & Integration team

Het team bestaat uit ervaren Architecten, Cloud Developers, Integration Specialisten en andere Strategisch Consultants. Kortom een divers team met genoeg mogelijkheden om te groeien en genoeg collega’s die altijd voor je klaar staan. Om je kennis te verbreden zijn er maandelijkse team meetings, expert sessies en is er alle ruimte voor het volgen van trainingen, conferenties en workshops.

Wij werken bij onze klanten veel samen in multidisciplinaire teams. Dat zijn teams waarin we verschillende expertises vanuit Motion10 gecombineerd inzetten voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Change Management, Data & AI en Infra & Security. Dit geeft jou de mogelijkheid om veel te leren van je collega’s en om jouw kennis met hen te delen.

Naast complexe, uitdagende opdrachten zijn er uiteraard genoeg momenten voor leuke activiteiten met je collega’s. Borrels, events en kennissessies worden regelmatig georganiseerd, want naast werk moeten we natuurlijk niet vergeten te genieten! Daarnaast krijg je van ons alle ruimte tot ontwikkeling.

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou?


Waarom bij Motion10?

Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren
Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met Mike Orang via Mike.Orang@Motion10.com of 06-48947333.


Wil jij meer weten over belangrijke kernwaarden van deze unit?
Lees dan hier de blog van Emiel Kool (Unitmanager A&I)


Ben je klaar voor de stap naar Cloud Architectuur? Kom dan kennismaken bij Motion10! 


Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Wat ga je doen?
Als Azure Architect begeleid jij klanten inhoudelijk in hun reis naar de Microsoft Cloud of bij het professionaliseren van de Cloud Competence. Je adviseert, ontwerpt en implementeert Azure oplossingen van Enterprise Scale Landing Zone tot IaaS en PaaS oplossingen. Je houdt je bezig met de (Hybride) Cloud Architectuur en het realiseren van veilige Azure omgevingen. 

Je inspireert organisaties en helpt met het nemen van beslissingen rondom migraties. Daarnaast geef je workshops rond de Cloud Architectuur, Infrastructuur, Governance en Security & Compliance. Je bent gewend om in complexe omgevingen te werken en je weet complexe vraagstukken moeiteloos te vertalen naar technische oplossingen.
Kortom jouw hart klopt sneller van de Microsoft technologie!

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou?

Waarom bij Motion10?
Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt profiteert onze klant daar namelijk ook van. Daar profiteren wij als bedrijf van. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze cirkel van groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Partner status. Nu is het aan jou.
Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren

Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina en neem dan vrijblijvend contact op met Erwin Schuur via erwin.schuur@Motion10.com of 010 235 1035.


Wil jij meer weten over belangrijke kernwaarden van deze unit?
Lees dan hier de blog van Emiel Kool (Unitmanager A&I)


Is een veilige, schaalbare en goed beheerbare Cloud Infrastructuur ook jouw belangrijkste drijfveer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei


Wat ga je doen?
Als Microsoft Cloud Engineer ben je bezig met Cloud Infrastructuur en Security. In deze rol bouw –  en verbeter je de oplossingen die we als Motion10 adviseren en ontwerpen met Infrastructure as-code via Azure DevOps. Dit doe je niet alleen, maar samen met de architect en andere collega’s. Daarnaast geef je adviezen aan klanten en je bent sparringspartner voor je collega’s.

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou?

Waarom bij Motion10?
Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Gold Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren
Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met Mike Orang via Mike.Orang@Motion10.com of 06-48947333.


Wist je dat wij een Great Place To Work zijn?
Je leest er hier meer verder over!


Wil je graag met Azure Logic Apps, API Apps, Functions en API Management aan de slag? Motion10 biedt jou nu de unieke kans om aan de slag te gaan als Cloud Integratie Specialist.

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei


Wat ga je doen?
Als Cloud Integratie Specialist bij Motion10 zet je je expertise in binnen complexe projecten bij top ondernemingen in Nederland. Je krijgt de unieke kans je bezig te houden met de realisatie van integraties op basis van Azure Integration Services. Je bent een integratiespecialist, die gewend is om af te stemmen hoe systemen het beste ontsloten kunnen worden om vervolgens de integraties te ontwerpen, implementeren en via Azure DevOps CI/CD in productie te brengen. Bij de ontwikkeling van integraties gebruik je zo veel mogelijk de Azure Integration Services. Denk hierbij aan Azure Logic Apps, API Apps, Functions, API Management, Service Bus en Event Grid. Je hebt te maken met uiteenlopende systemen, zowel on-premises als SaaS oplossingen. 

Azure & Integration team
Het bestaat uit team bestaat uit ervaren Architecten, Consultants en andere Cloud Developers. Kortom een divers team met genoeg mogelijkheden om te groeien en genoeg collega’s die altijd voor je klaar staan. Om je kennis te verbreden zijn er maandelijkse team meetings, expert sessies en is er alle ruimte voor het volgen van trainingen, conferenties en workshops. Wij werken bij onze klanten veel samen in multidisciplinaire teams. Dat zijn teams waarin we verschillende expertises vanuit Motion10 gecombineerd inzetten voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verandermanagement, User Centered Design en Data Engineering. Dit geeft jou de mogelijkheid om veel te leren van je collega’s en om jouw kennis met hen te delen

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou?

Waarom bij Motion10?
Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Gold Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren
Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met Mike Orang via Mike.Orang@Motion10.com of 06-48947333


Wil jij meer lezen over één van onze projecten binnen integratie?
Lees dan hier over het project bij Koninklijke Rotra!


Ben je klaar voor de stap naar Enterprise Level Cloud Native Development? Kom dan kennismaken bij Motion10!

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei


Wat ga je doen?
Jij gaat je expertise inzetten binnen complexe projecten en houd je bezig met de ontwikkeling van Cloud Solutions met Microsoft Azure technologieën. Je bent een ontwikkelaar bij de realisatie en automatisering van bedrijf (kritische) processen. Hierbij gebruik je altijd een combinatie van meerdere Azure services. Ook draag je bij aan de Motion10 github repository van waaruit wij onze klanten bedienen. 

Azure & Integration team
Het bestaat uit team bestaat uit ervaren Architecten, Consultants en andere Cloud Developers. Kortom een divers team met genoeg mogelijkheden om te groeien en genoeg collega’s die altijd voor je klaar staan. Om je kennis te verbreden zijn er maandelijkse team meetings, expert sessies en is er alle ruimte voor het volgen van trainingen, conferenties en workshops. Wij werken bij onze klanten veel samen in multidisciplinaire teams. Dat zijn teams waarin we verschillende expertises vanuit Motion10 gecombineerd inzetten voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verandermanagement, User Centered Design en Data Engineering. Dit geeft jou de mogelijkheid om veel te leren van je collega’s en om jouw kennis met hen te delen.

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou

Waarom bij Motion10?

Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Gold Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren

Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem vrijblijvend contact op met Mike Orang via Mike.Orang@Motion10.com of 06-48947333


Wist je dat wij een Great Place To Work zijn?
Je leest er hier meer verder over!


Ben je klaar voor de stap naar Enterprise Level Solution Architectuur? Kom dan kennismaken bij Motion10!

Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!


Wat ga je doen?

Als Azure & Integration Architect begeleid jij klanten inhoudelijk in hun reis naar de Microsoft Cloud of bij het professionaliseren van de Cloud Competence. Je houdt je bezig met de (Hybride) Cloud Architectuur, het realiseren van een veilige Azure omgeving en het moderniseren (Cloud Native) van applicaties, integraties en bijbehorende infrastructuren. Je inspireert organisaties en helpt met het nemen van beslissingen rondom migraties. Daarnaast geef je workshops rond de Cloud Architectuur, Integratie, Infrastructuur, Governance en Security & Compliance. Je bent gewend om in complexe omgevingen te werken en je weet lastige vraagstukken moeiteloos te vertalen naar technische oplossingen. Kortom jouw hart klopt sneller van de Microsoft technologie!

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou?

Waarom bij Motion10?
Wij geloven in groei. Als jij ontwikkelt, groeit onze klant ook. Daardoor groeien wij als bedrijf ook verder. En dat creëert weer ruimte voor talentontwikkeling. Deze Cirkel van Groei bracht ons in 14 jaar van 8 naar 150 talenten, het mooiste kantoor van Rotterdam en de Microsoft Gold Partner status. Nu is het aan jou. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Solliciteren
Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Solliciteer direct via de knop bovenaan de pagina of neem dan vrijblijvend contact op met Mike Orang via Mike.Orang@Motion10.com of 06-48947333.


Wil jij meer weten over belangrijke kernwaarden van deze unit?
Lees dan hier de blog van Emiel Kool (Unitmanager A&I)


Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.