Motion10

Paul van Rijn werkt als Service Manager bij de unit Managed Services. Hij heeft een grote rol van betekenis binnen zijn functie, maar ook buiten zijn functie maakt hij impact. Zo is hij lid van de Ondernemingsraad (OR), helpt hij mee met het organiseren van het eindfeest en heeft hij een grote rol gehad bij de totstandkoming van de standaard manier van werken binnen Motion10.  

 

Wat is de rol en impact van de OR op Motion10? 

Ik ben sinds een half jaar betrokken bij de OR, net voor het moment dat HSO ons heeft overgenomen. Wij zijn verantwoordelijk voor controle van grote zaken en veranderingen die binnen de organisatie spelen. Zijn er bedrijfswijzigingen die de directie wil doorvoeren? Dan gaat dit ook altijd langs de OR. Dingen die te maken hebben met wijzigingen in functies, nieuwe proposities en een overzicht van hoe het gaat binnen Motion10, gaat allemaal langs de OR.  

 

Waarom ben jij lid geworden van de OR?  

OR leden worden gekozen vanuit de organisatie. Ik wilde graag lid worden, omdat ik het zelf fijn vind om mee te denken over het beleid van Motion10 en om de directie uit te dagen om op een andere manier te kijken. Je krijgt inzicht met hoe de directie over zaken denken die leven binnen Motion10.  

Je bent met een heel team bezig om Motion10 te blijven verbeteren. Bijvoorbeeld met de overname van HSO kwam er veel zaken naar boven om te bespreken. Het was een drukke tijd, maar wel een hele leuke tijd. Het bevalt nog steeds heel erg!  

 

Ook in jouw functie maak je veel impact op Motion10. Hoe help jij als Service Manager mee aan de standaard manier van werken? 

We hebben veel aandacht besteed aan de manier van samenwerken met managed services en het projectteam dat bij een klant zit. Eerst werd een project afgerond en dan overgedragen naar Managed Services. Dat wilde we anders doen.  

We zijn toen binnen Motion10 begonnen met een nieuwe manier van werken. Dit is uiteindelijk de Pitwall aanpak geworden. Managed Services is echt onderdeel van die pitwall aanpak. Zo lopen we al mee met het team tijdens de projecten en helpt het beheer team ook mee aan development werkzaamheden. Dit is een mooie toegevoegde waarde, want zo kan de oplossing veel makkelijker in beheer genomen worden en is er ruimte om tijdens development al feedback te kunnen geven op het project.  

We hopen dat we op deze manier van werken nog meer projecten kunnen gaan doen, want we willen nog meer groei binnen Managed Services.  

 

Wat vind je het leukste aan je werk?  

Ik zit echt tussen de twee werelden in. Ik ben veel bezig met de klant kant, maar ook aan de interne kant van het project. De klant heeft bepaalde afspraken en kwaliteitsvoorwaarden en ik moet intern schakelen zodat dit op de juiste manier geregeld wordt. Zo kunnen problemen en wijzigingen op tijd worden opgelost.  

De servicemanager is daar binnen de schakel, het ultieme doel is om dit goed te regelen. In dat spanningsveld acteren is het leukste aan mijn werk. Dit bouwt een leuke band op met mijn collega’s. Je weet wat je aan elkaar hebt.  

 

Waarom werk je bij Motion10?  

Ten eerste staat het gewoon goed bij Motion10. We hebben een mooi kantoor, goede werkplekken en een lunch die elke dag geregeld wordt. De directie is aanspreekbaar en zit gewoon tussen de rest van de medewerkers op kantoor.  

Ook organiseren we veel leuke activiteiten. Sportieve activiteiten zoals Mudmasters en zomercompetitie voetbal, maar ook het eindejaarsfeest. Hierbij heb ik afgelopen jaar mogen helpen bij het organiseren. Manon en Kirsten pakken dit normaal op, maar zij konden wel wat hulp gebruiken. Afgelopen jaar was heel gaaf en we zijn alweer druk bezig met het organiseren voor het komende eindejaarsfeest!  

Tussen 19 en 25 september werd alweer de achtste editie van de Nationale Vitaliteitsweek georganiseerd. Motion10 gebruikt deze week als aftrap om te gaan voor #Samenvitaal. Waarom? Dat vertellen Motion10’ers Pascalle Beijderwellen (Human Resources) en Stephanie Barendrecht (Senior Consultant). 

Waarom deed Motion10 aan de Nationale Vitaliteitsweek mee?
Pascalle: “Twee jaar (bijna uitsluitend) vanuit huis werken betekende voor veel mensen in de praktijk minder fysieke beweging. Zo ook voor veel Motion10’ers. Vitaliteit is zeer belangrijk: je wordt fitter en blijft duurzamer inzetbaar. Dit verdient extra aandacht! Uit medewerkersonderzoek is gebleken dat wij als werkgever nog kunnen verbeteren op dit gebied. We gebruiken de Nationale Vitaliteitsweek om dit onderwerp intern breder op de kaart te zetten. 

Eén stap terug: wat is de Nationale Vitaliteitsweek eigenlijk?
Pascalle: “De Nationale Vitaliteitsweek is een landelijk initiatief waarmee het Nederlandse bedrijfsleven de vitaliteit wil vergroten.” 

Wat verstaan jullie zelf onder vitaliteit?
Stephanie: “Vitaliteit gaat over hoe je als mens in je vel zit. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Dit weerspiegelt zich in de energie die je dagelijks hebt.” 

Pascalle: “Ik zie vitaliteit als een totaalplaatje, waarbij het één invloed heeft op het ander. Als ik me mentaal sterk voel, dan zit ik goed in mijn vel. Dat werkt ook andersom zo.”

Welke rol is er voor de werkgever weggelegd als het om vitaliteit gaat?
Pascalle: “Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen vitaliteit maar een HR-afdeling, leidinggevenden én collega’s onderling kunnen helpen door elkaar te stimuleren om gezond en vitaal te leven. De werkgever kan het goede voorbeeld geven met een cultuur die een gezonde leefstijl centraal stelt. Motion10 was hier alreeds actief in door bijvoorbeeld het kantoor in te richten op een manier die beweging stimuleert gedurende de werkdag én dagelijks een gezonde en voedzame lunch aan te bieden. Deze week hebben we nieuwe stappen gezet.” 

Welke uitdagingen zijn er rondom vitaliteit?
Pascalle: “Iedereen heeft andere uitdagingen als het gaat om vitaliteit. Vanuit Motion10 stimuleren we een gezonde leefstijl door elkaar te inspireren en motiveren, maar ook elkaars keuzes te respecteren. Vitaliteit beleven we niet alleen, maar samen. Dat sluit aan bij één van onze kernwaarden: ‘samen’. Vandaar de keuze voor #Samenvitaal.” 

Hoe blijf jij vitaal?
Stephanie: “Als ik het druk heb, merk ik dat sporten, goede voeding en leuke dingen doen er sneller bij inschieten. In die periodes moet ik echt de tijd nemen om mijn hoofd leeg te maken, de drukte los te laten en weer open te staan voor andere dingen.” 

Pascalle: “Sporten is voor mij een uitlaatklep. Ik doe aan boksen, hot yoga, pilates en ik heb een fitnessabonnement. Per week bepaal ik waar ik behoefte aan heb en dat ga ik dan doen. Ik maak hier echt bewust tijd voor.” 

Wat heeft Motion10 deze week gedaan?
Stephanie: “Deze week draaide om bewustwording, kennis opdoen, informatie delen, inspireren en elkaar motiveren. We hebben aandacht gegeven aan vier verschillende thema’s: mentale gezondheid, werk en privé balans, fysieke gezondheid en voeding. Zowel op kantoor als thuis waren er verschillende activiteiten. We hebben podcasts gemaakt over de thema’s, op kantoor was er extra aandacht voor vitamines bij de lunch en je kon een ontspanningsmoment boeken voor fysio-advies of een stoelmassage. Op donderdag zijn we met een flinke groep collega’s fysiek aan de slag gegaan met een BBB-workout (buik-billen-benen-workout) en boksles. Ook waren er smoothiefietsen waarop we – door wat gezonde beweging in te zetten – lekkere smoothies konden mixen.

Heb je tips om vitaal te blijven?
Stephanie: “Sta stil bij kleine stappen die je kunt nemen om lekker in je vel te zitten. Het hoeft niet altijd een bootcamp, salade of meditatie te zijn. Zoek een buddy, dan kun je elkaar scherp houden.”  

Wat vond je het leukste deze week?
Stephanie: “De fysio en stoelmassage op kantoor. Na een half uur liep ik weg met goed advies, losse schouders en een relaxte stemming. Heerlijk!”


M
otion10 blijft aandacht geven aan vitaliteit met doorgaande activiteiten. Op basis van de bevindingen van de vitaliteitsweek stellen we een Motion10-vitaliteitsplan op. De eerstvolgende sportieve activiteit van Motion10? De Bruggenloop in Rotterdam in december!

Zie jij samenwerken met een energiek team in een vitale omgeving wel zitten?
Bekijk hier de vacatures van Motion10 en wie weet loop jij samen met ons De Bruggenloop in Rotterdam!

Begin september 2022 hebben wij op feestelijke wijze de heropening van ons verbouwde kantoor op de 42e etage van De Rotterdam gevierd. We vroegen Alice Zanders, Directeur Human Resources, waarom een nieuwe inrichting noodzakelijk is, waar de veranderingen op gebaseerd zijn en hoe de verbouwing is verlopen. Lees verder en ontdek wat Alice haar favoriete plekje op ons kantoor is geworden!

We staan in De Rotterdam op de 42e etage, uitkijkend op de Erasmusbrug. Als je naar buiten kijkt zie je dat de skyline van Rotterdam – en ver daarbuiten – dagelijks verandert. Wat binnen opvalt is dat de inrichting van ons kantoor een flinke facelift heeft ondergaan.   

Waarom is het kantoor van Motion10 verbouwd?

“Motion10 is een consulting organisatie waar hybride werken, vanwege de kern van ons werk, eigenlijk altijd al een standaard was. Er is dus geen reden om het aantal vierkante meters te verlagen – wat wel een trend begint te worden bij de kantoren van veel grote bedrijven in Nederland.

We hebben de afgelopen periode verschillende onderzoeken gedaan onder onze medewerkers, waaronder het ‘Fit for Hybrid’-onderzoek. Hierin vroegen wij hen over autonomie, digitale mindset, samenwerken, technologie, leiderschap, strategie en faciliteiten, allemaal in het kader van hybride werken. Eén van de resultaten die naar voren kwam, was dat wij op het gebied van onze faciliteiten nog konden verbeteren. 

Op basis van de uitkomsten van het onderzoek zijn een aantal zaken opgepakt. Medewerkers hebben een vergoeding gekregen om de nodige inrichting voor thuis aan te schaffen, zodat ook daar goed gewerkt kan worden. Daarnaast hebben we kritisch gekeken naar wat medewerkers op kantoor nodig hebben. Dat is de aanleiding geweest om ons kantoor te verbouwen.” 

Hoe is de verbouwing verlopen?

“Om te zorgen dat medewerkers proactief konden meedenken over de nieuwe inrichting van ons kantoor, hebben we een groep ambassadeurs samengesteld. We kozen voor Interieur designbureau Hollandse Stijl om het ontwerp in samenspraak met onze ambassadeurs samen te stellen. 

Tijdens de verbouwing is ons kantoor in de zomer vijf weken dicht geweest. De medewerkers hebben gedurende die periode op allerlei plekken samengewerkt, soms gefaciliteerd door een klant en andere keren bij een partner als Microsoft. 

In augustus konden we weer terugkeren naar ons eigen kantoor, met het resultaat dat we hier nu begin september in een vernieuwd kantoor staan.” 

Welke veranderingen hebben plaatsgevonden?

“Vanuit het ‘Fit for Hybrid’-onderzoek kwam de conclusie dat het kantoor voor collega’s een ontmoetingsplek moet zijn én er behoefte was aan meer stille werkplekken. Collega’s moeten elkaar op kantoor kunnen opzoeken, maar ook in concentratie kunnen werken. 

‘Groei’ is één van de kernwaarden van Motion10 en kennisdeling onder collega’s is hier een belangrijk onderdeel van. Het kantoor is opnieuw ingericht met extra ruimtes waar collega’s apart kunnen samenwerken en onze vergaderruimtes hebben de juiste apparatuur om dit te faciliteren. Verder zijn de Motion10-kleuren verwerkt in het nieuwe concept, waardoor de wat meer zakelijke uitstraling nu heeft plaatsgemaakt voor een veel persoonlijker en moderner imago met veel blauw en paars. 

We hebben ook de benamingen van de vergaderruimtes aangepast en vanuit een ‘outside-in’ gedachte zijn de nieuwe ruimtes vernoemd naar bezienswaardigheden die in onze omgeving te zien zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een vergadering hebben in de Erasmus, Katendrecht, De Kuip en Ahoy.” 

Wat is er bewust NIET veranderd?

“We hadden al een mooi kantoor, waarvan de inrichting gebaseerd was op een aantal kernwaarden van Motion10 die zich in het interieur vertaalden naar de thema’s verbinding, flexibiliteit en zowel warmte als kwaliteit. 

Het ‘healing offices’ concept dat vóór de verbouwing was toegepast is onveranderd gebleven. De mens staat in dit concept centraal, met veel beweging op kantoor. De plantenwand zorgt voor voldoende zuurstof.” 

Hoe vind jij de nieuwe inrichting en wat is jouw favoriete plekje geworden?

“Ik word heel blij van de nieuwe inrichting, met name door de kleurstelling die mij inspireert en energie geeft. Mijn favoriete plekje is de grote bank aan de Erasmusbrug-kant, waarop je heerlijk kunt wegdromen met uitzicht op de Maas, Rotterdam en Voorburg, waar ik woon.” 

 

Klinkt dit als een kantooromgeving waar jij je thuis zou voelen? Neem contact met ons op en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn binnen onze organisatie! 

Motion10 blij en trots met titel Great Place to Work

Dit artikel is eerder gepubliceerd op motion10.nl

Hij prijkt – ingelijst en wel – naast de awards van de voorgaande jaren: het officiële certificaat Great Place To Work. Het bewijs dat de medewerkers van Motion10 het erg naar hun zin hebben bij ons! Op bijna alle onderzoeksthema’s lag het resultaat een paar procent hoger dan een jaar eerder, het gemiddelde van de trust index steeg van 78% in 2020 naar 81% in 2021.

HR-directeur Alice Zanders legt uit waarom Great Place To Work (GPTW) voor Motion10 elk jaar weer een belangrijke graadmeter is: “Je kunt als bedrijf een ronkende missie hebben en als management prachtige kernwaarden formuleren, maar als dat slechts kreten op papier blijven, schieten je medewerkers én je opdrachtgevers er niets mee op. In de resultaten van GPTW zie je heel duidelijk terug in hoeverre dat, wat je als organisatie belangrijk vindt, ook door je medewerkers wordt gedragen en ervaren. Je ziet wat goed gaat en ook op welke thema’s nog wat extra aandacht nodig is.”

Kameraadschap scoort hoog

Het GPTW-onderzoek is voornamelijk gericht op de beleving van medewerkers en focust daarbij op een vijftal thema’s: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. “We scoren opvallend goed op kameraadschap”, vertelt Alice. “Dat is best bijzonder voor een bedrijf waar collega’s een groot deel van de tijd op projecten zitten bij verschillende opdrachtgevers en er de afgelopen periode veel hybride gewerkt is. We zien dat Motion10-ers zich ondanks dat verbonden voelen met hun collega’s, dat zij op elkaar kunnen bouwen en Motion10 echt zien als thuisbasis.”

Verbondenheid in tijden van Corona

Het afgelopen jaar was er door de pandemie nog minder gelegenheid om elkaar op te zoeken en zijn extra mogelijkheden gecreëerd om het gevoel van verbondenheid te stimuleren. Alice: “We organiseerden onder meer gezamenlijke online pauzemomenten en namen met ‘Op de koffie bij…’ een kijkje in de keuken bij collega’s thuis. We deden een health-challenge en lanceerden een Collega-Locator App waarin je kunt zien welke collega in de buurt zin heeft in een wandeling. Corona heeft ervoor gezorgd dat we nog actiever én creatiever zijn geworden om de verbinding met elkaar te zoeken en te onderhouden. Het positieve effect daarvan zien we duidelijk terug in de resultaten van het onderzoek.”

De Cirkel van Groei

Een andere stijger ten opzichte van 2020 is de waardering van medewerkers voor de rol van het management. “Het management wordt gezien als benaderbaar, prettig in de omgang en bekwaam”, vertelt Alice. “Medewerkers vinden het prettig dat zij betrokken worden bij beslissingen die betrekking hebben op hun werk en werkomgeving.” Met deze resultaten ziet Alice bevestigd dat de overgang naar een nieuwe bedrijfsstructuur – met Managing Consultants die meer de rol van coach vervullen – een goede beslissing is geweest. “Er ligt hierdoor nog meer nadruk op de groei, ontwikkeling en intrinsieke motivatie van medewerkers. En dat is precies zoals we dat met onze missie – De Cirkel van Groei – nastreven: als je doet waar je energie van krijgt, worden jijzelf, Motion10 én onze klanten daar beter van.”

Hi, ik ben Tim van Berghem. Ik ben 24 jaar en kom uit Barendrecht. Ik heb Business IT & Management gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en vervolgens de Master ICT in Business aan de Universiteit Leiden gedaan. Ik ben gek op wandelen met mijn hond Jake, sta in de mosh pit bij concerten en ben supercompetitief als het om gamen gaat.

Hoe ben je bij Motion10 terecht gekomen?

Ik ben bij Motion10 terechtgekomen voor mijn afstudeeronderzoek naar ISO 9001 en 27001 normeringen bij IT-organisaties. Enkele van mijn vrienden uit mijn HBO-tijd werkten al bij Motion10, van hen hoorde ik alleen maar goede verhalen. In combinatie met de vrijheid om mijn onderzoek vorm te geven zoals ik dat wilde en een korte reistijd was het voor mij een no-brainer om ook bij Motion10 te komen werken.

Hoe was het sollicitatieproces?

Het recruitmentproces ervaarde ik als heel prettig. Natuurlijk moest ik mijn beste beentje voorzetten, maar de sfeer was altijd heel goed en, in vergelijking met andere bedrijven waar ik solliciteerde, had ik bij Motion10 het meest het gevoel dat ik mijzelf kon zijn.

Hoe waren de eerste twee maanden en welke training vond je het meest interessant?

De eerste twee maanden waren op een positieve manier intens. Er waren veel leuke trainingen, introductiedagen en een weekend weg met alle Young Professionals. Bij de training moest je goed opletten en dat was soms best vermoeiend. Gelukkig hielden de trainers daar rekening mee en zorgden zij voor boeiende lesstof en voldoende afwisseling. Het belangrijkste was dat zij het oprecht leuk vonden om je als nieuwe collega een warm welkom te bieden.

Wat is jouw verwachting voor de aankomende twee jaar?

De komende twee jaar verwacht ik voor veel verschillende klanten wat te kunnen betekenen met mooie creaties die ik voor hen kan bouwen. Verwacht ik dat sommige dingen daarbij wel eens tegen kunnen zitten? Natuurlijk! Maar uiteindelijk leer je daar het meeste van. En vervolgens is het extra leuk om met z’n allen te vieren dat we het ‘geflikt’ hebben. Ik kijk er in ieder geval naar uit!

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?

  • Ben jij al/bijna afgestudeerd en niet meer dan 1 jaar werkervaring? Vraag een Kopje koffie aan en krijg meer uitleg over het MotionTalent programma.
  • Ben je benieuwd naar meer verhalen lees dan de blog van onze andere MotionTalent: Kishen

Hallo, ik ben Kishen. Ik heb de opleiding Business IT & Management gevolgd aan de Haagse Hogeschool. Enige tijd geleden ben ik afgestudeerd bij Rijkswaterstaat Centrale Informatievoorziening en nu ben ik werkzaam bij Motion10 als Microsoft Power Platform Consultant. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool, daarnaast ben ik ook liefhebber van autosport.

Hoe ben je bij Motion10 terecht gekomen?

Tijdens mijn studie was ik al een keer in contact geweest met Motion10 voor een stageopdracht. Dat ging helaas niet door vanwege mijn planning op school. In juni 2020 ben ik weer terecht gekomen bij Motion10 via een vriend die nu al enige tijd werkzaam is bij Motion10. Hij wees mij toen op de vacature ‘Young Professional Microsoft Power Platform’.

Hoe was het sollicitatieproces?

Ik heb het sollicitatieproces als heel prettig ervaren. Het was niet langdradig en alles werd duidelijk uitgelegd. Je wist dus al heel snel wat van jou verwacht werd, zoals hoe het eruit ziet om bij de klant aan de slag te gaan. Daarnaast was het ook helder wat je als Young Professional kan verwachten bij Motion10.

Waarom heb je gekozen voor het Young Professional programma Power Platform?

In het voorjaar van 2020 heb ik heel wat sollicitaties gehad. Ik koos voor het Young Professional programma bij Motion10, omdat dit mij het meest uitdaagde. Tijdens mijn studie heb ik op gebied van low code weinig meegekregen en toen dit op mijn pad kwam was ik direct enthousiast. Voor mij was het nieuw en daar wilde ik meer over leren.

Hoe waren de eerste twee maanden en welke training vond je het meest interessant?

De eerste twee maanden waren erg leuk. De eerste twee weken stonden in teken van het beter leren kennen van elkaar en de organisatie. Zo ben ik samen met de overige Young Professionals een weekendje weggeweest waar we naast leerzame ook veel leuke dingen hebben gedaan. Ik vond de training(en) over Power Apps en Power Automate het meest interessant, omdat je binnen een dag al iets kan ontwikkelen waarmee je bijvoorbeeld arbeidsintensieve taken kan automatiseren.

Wat is jouw verwachting voor de aankomende twee jaar?

Op dit moment houd ik met me bezig met low code, totaal iets anders dan waar ik een jaar geleden dacht op dit moment mee bezig te zijn. Ik verwacht dan ook dat ik de komende twee jaar veel ga leren over het Power Platform, maar ook over andere onderwerpen natuurlijk. Ik hoop dat ik veel waarde kan toevoegen aan organisaties waar ik aan de slag ga. Tot slot verwacht ik ook hard te groeien op persoonlijk vlak.

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?

Laten we verandering omarmen

Leer onze collega Claudia Tuinman, Change Consultant kennen binnen twee minuten.

Even voorstellen

Hoi, mijn naam is Claudia Tuinman. Ik ben vijfentwintig jaar en woon samen met vriend en kat in Rotterdam. Ter ontspanning ben ik graag samen met familie en vrienden. Daarnaast houd ik van feestjes, series en yoga. Ik werk nu drieënhalf jaar bij Motion10 als Change Consultant.

Focus op het begeleiden van medewerkers

Als Change Consultant help ik diverse klanten in de overgang naar nieuwe technologie, met de focus op het begeleiden van medewerkers. Ik vertaal de techniek naar herkenbare situaties en werkwijzen, wat een positief effect heeft op de adoptie van de nieuwe tools. In de praktijk betekent dit klanten inspireren over onze aanpak en adviseren in hun specifieke situatie.

Combinatie van werken met mensen én werken met techniek

Ook werk ik mee in projecten, waar ik o.a. workshops en trainingen geef aan medewerkers en diverse communicatiestukken schrijf, en coach ik ambassadeurs, enthousiaste medewerkers bij onze klanten die hun collega’s ondersteunen in het veranderproces. Dit betekent elke dag een combinatie van werken met mensen én werken met techniek. Van de bedrijfscultuur leren kennen tot het bijhouden van ontwikkelingen in de tools waar je mee werkt.

Sponsorschap als succesfactor

Het belang van leidinggevenden in veranderingen. Vaak ligt de focus op training van hoe nieuwe technologie werkt en of medewerkers het wel snappen, maar sponsorschap van leidinggevenden is de succesfactor waardoor een verandering wel of niet slaagt. Dit zorgt er indirect namelijk voor dat mensen ook tijd en ruimte krijgen om nieuwe tools te omarmen en op de juiste manier te gebruiken.

Verandering en adoptie doe je niet alleen

Geef mensen vertrouwen. Het werk wat medewerkers uitvoeren is belangrijk voor ze, dus zodra jij daar zaken in wilt veranderen, doet dat wat met ze. Door in contact te blijven met mensen voor wie hun dagelijks werk verandert, weet je wat er speelt en kun je het project af stemmen op wat zij nodig hebben om de stap te maken.

Verandering en adoptie is niet iets wat iemand alleen kan doen. Door de onderdelen van onze aanpak toe te passen, blijf je het doen en is het aanstekelijk. Dat vind ik leuk om te zien, dat klanten en meer technische collega’s meedenken en hun ‘voelsprieten’ worden geactiveerd. Zo wordt het succes van ons allen.

Nieuwsgierig naar werken als Change Consultant?

 

Om de groei van mensen en van onze organisatie mogelijk te maken, zetten wij het Young Professional programma op. Hoe ervaren jonge talenten het werken in de ICT en de eerste weken bij Motion10? Dat kun je volgen in de vlogs onder de hashtag #StartYourCareer. Deze week deelt Derrick zijn ervaringen in het Young Professional programma met je. Bekijk hieronder zijn vlog!

Meer over Derrick

“Ik ben Derrick Bakhuis. Ik ben 23 jaar jong en afgestudeerd Master Business Information Management aan de Erasmus Universiteit. Ik kom uit het tropische Curaçao en hoop mij de komende jaren te gaan ontplooien hier bij Motion10. Verder ben ik een groot sportliefhebber en de trouwste supporter van Manchester United.”

Visie op Samenwerken

“Mijn mooiste prestaties tot nu toe waren een direct resultaat van een mooie en harmonieuze samenwerking. Ik denk dat een proactieve en open groepshouding in combinatie met individueel eigenaarschap van processen belangrijk is bij het behalen van een goede prestatie.”

Visie op groei en ontwikkeling

“Het beginpunt voor mij is een concrete richting vaststellen, dus de vraag: waar werk ik naartoe? Als dit eenmaal duidelijk is bouw ik mijn persoonlijke roadmap voor ontwikkeling en groei. Belangrijk is om open te staan voor veranderingen en deze te incorporeren in mijn roadmap. Hierbij komt de volgende quote van pas:

“It is not the strongest of the species that survive, nor the most intelligent, but the one more responsive to change.”– Charles Darwin

Verwachting van de komende twee jaar bij Motion10

“Bij Motion10 wil ik mijzelf ontplooien en verbeteren, in de richting van data consultant. Die mogelijkheid bestaat er en dus ben ik van plan er het meeste van te maken. Als ik even hard kan groeien als Motion10 ben ik al een paar stapjes veder.”

Ook iets voor jou?

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.