Motion10

Motion10 zit vol interessante verhalen en inzichten. Door de persoon áchter de functietitel aan het woord te laten over hun keuze voor wat ze doen en de ervaring die zij opbouwen, laten wij zien hoe het écht is om bij ons te werken. Kirsten Maas is 24 jaar, komt uit Rotterdam en wordt Consultant bij het Customer Success-team. Nadat Kirsten het Young Professionals programma van Motion10 binnen het Salesteam had voltooid, was Kirsten toe aan een verbreding van haar skills. In haar verhaal beschrijft ze hoe Motion10 ruimte creëerde voor haar zoektocht en de groei richting haar nieuwe functie heeft gefaciliteerd.

 

Waarom is Motion10 volgens jou een aantrekkelijke werkgever?
Voor mij zijn de collega’s één van de belangrijkste onderdelen die Motion10 aantrekkelijk maken. Ik zou de gemiddelde Motion10’er als loyaal, respectvol, toegewijd en leergierig omschrijven. Ook al was ik in opleiding (vanuit MotionTalent, het Young Professionals programma van Motion10), ik werd vanaf dag één gezien als een volwaardige collega. Is er een proces dat al jaren wordt gehanteerd, maar dat beter kan en jij hebt daar een verbetervoorstel voor? Dan krijg jij het podium. Iedereen luistert en twijfelt geen moment aan jouw kennis, maar denkt mee vanuit eigen expertise en ervaring. Zo kom je samen tot het beste voorstel.

Tijdens de zoektocht naar mijn eerste baan leefde bij mij erg de vraag: “Wat heb ik eigenlijk als starter, zo vlak na mijn afstuderen, te bieden bij een organisatie vol specialisten?” Ik begon halverwege 2019 bij Motion10 als Young Professional binnen het Salesteam. Gelukkig heb ik mezelf de vraag die mij toen zo bezighield nooit meer opnieuw gesteld. Ik voelde namelijk al heel snel dat ik iets kon toevoegen, zelfs als beginnende Young Professional.

Hoe heb jij jezelf ontwikkeld binnen Motion10 en welke rol speelt jouw leidinggevende hierin?
Na bijna vier jaar binnen het Salesteam werd ik benieuwd of mijn toekomst zich in dat vakgebied zou afspelen, óf dat er andere werkzaamheden zouden zijn die mij meer energie konden geven? Het Salesteam groeide door en had grotere ambities, maar ik liftte niet mee op het enthousiasme dat heerste binnen het team. Blijkbaar was ik toe aan iets nieuws!

Tijdens een reeks open gesprekken met mijn manager hebben we een plan gemaakt om tot antwoorden op deze vragen te komen.  Onder het nom van ‘interne snuffel-stages’ heb ik vervolgens hands-on ervaring kunnen opdoen bij het Marketing-team en Customer Success. Tijdens deze periode werd ik door collega’s begeleid en gecoached in hun vakgebied – beiden niet wetende of ik daadwerkelijk de overstap zou maken naar die specifieke afdeling. Hierdoor heb ik de missie van Motion10 – De Cirkel van Groei – aan den lijve mogen ondervinden.

De ‘snuffel-stages’ zitten er nu op en met resultaat! Ik word deel van het Customer Success team en zal mijn Sales-pet definitief omruilen om mijn ontwikkeling verder voort te zetten op het gebied van project- en verandermanagement.

Wat is je leukste herinnering tot nu toe?
Ik hecht veel waarde aan de informele momenten met collega’s. De band die ik met (in)directe collega’s heb opgebouwd zorgt ervoor dat ik met veel (werk)plezier richting kantoor ga. Eén van de hoogtepunten in 2022 was voor mij het Eindejaarsfeest, welke na een paar bewogen jaren weer plaats kon vinden. Gezamenlijk proosten op een nieuw jaar, dineren, daarna de dansvloer onveilig maken én toch net wat te veel foto’s maken bij de photobooth, zijn voor mij onvergetelijke momenten.

Waar ben je het meeste trots op?
Ik heb bewondering voor het verantwoordelijkheidsgevoel die elke Motion10’er draagt richting de medemens, maar ook op een breder vlak. Dat er naar elkaar gekeken wordt en men elkaar laat groeien in kennis of een nieuwe rol, maakt mij trots. Er wordt vol enthousiasme en toewijding meegewerkt aan projecten voor maatschappelijke organisaties en elk individu draagt bij aan de cultuur van Motion10, iets dat niet geforceerd kan worden.

 

Wij vinden het belangrijk dat mensen zich op hun plek voelen bij ons. De werksfeer die wij met elkaar ervaren is dan ook iets waar wij veel waarde aan hechten. Tegelijkertijd zijn wij ervan overtuigd dat, als we ervoor zorgen dat onze mensen kunnen blijven groeien en ontwikkelen, onze klanten ook groeien. Lees hier meer over de missie van Motion10!  

Heeft het verhaal van Kirsten jouw interesse gewekt? Neem contact met ons op en ontdek wat jouw mogelijkheden kunnen zijn binnen onze organisatie!

Motion10 zit vol interessante verhalen en inzichten. Door de persoon áchter de functietitel aan het woord te laten over hun keuze voor wat ze doen en de ervaring die zij opbouwen, laten wij zien hoe het echt is als je bij ons werkt. Fabienne Janssen is 26 jaar, komt uit Breda en is Consultant op het gebied van Data & Analytics. Haar carrière binnen Motion10 begon als stagiair, waarna ze de eerste deelnemer werd van ons Young Professionals programma ‘MotionTalent’. De groei die zij met behulp van Motion10 kon doormaken betekent dat zij nu als Data & Analytics Consultant de kneepjes van het vak mag leren aan nieuwe Consultants. Fabienne vertelt over haar ontwikkeling en hoe het Young Professionals programma van Motion10 talentvolle afstudeerders helpt de start te maken in hun IT-carrière.

Hoe ben je bij Motion10 terecht gekomen?

Sinds mijn 14e wist ik eigenlijk al dat ik iets in de Business & IT wilde doen, omdat ik iets in dezelfde richting wilde doen als mijn vader. Toen ik mijn minor in Data Warehousing in London had afgerond, werd ik door Motion10 benaderd voor een afstudeerstage. Eenmaal begonnen was ik echt onder de indruk van hoeveel verstand iedereen had van het vakgebied. Het kantoor was supermooi en het voelde alsof ik binnenkwam in een warm bad.

Van afstuderen naar een volwaardige Consultant, hoe is dat gegaan?

De optie om na de afronding van mijn studie meteen een IT-traineeship bij Motion10 te volgen klonk aantrekkelijk. Ik vond het fijn om te kunnen blijven waar ik al werkte en om verder te leren. Direct na het behalen van een bachelor of master, heb ik in de praktijk ondervonden dat alles opnieuw begint als men een carrière in de IT-consultancy wil starten.  Dat er een programma voor mij klaar stond waardoor ik een volwaardig professional kon worden, vond ik heel fijn.

Ik werd tijdens het Young Professionals programma van Motion10 meegenomen in verschillende projecten en werd vaak in het diepe gegooid, maar altijd met de juiste begeleiding. Iets van dichtbij zien of acties zelf uit mogen voeren, dát is de manier waarop je het meeste leert! Ik werd bij projecten begeleid door een Senior Consultant. Bij diegene kon ik altijd terecht voor vragen en dat was voor mij een hele goede manier om dingen aan te leren. Het is even kopje onder gaan en daarna lukt het wel. Nu ben ik ook die professional waar ik toendertijd tegenop keek binnen de organisatie.

Hoelang duurde het voor jou om het werk onder de knie te krijgen?

Het leren gaat verder na het Young Professionals programma en het mooie bij Motion10 is, dat daar genoeg ruimte voor wordt gecreëerd. Eén of twee jaar was voor mij wel nodig om het “junioren” eraf te krijgen. In het begin kan iemand naar klanten toe uitstralen dat hij of zij nieuw is, terwijl de klant geadviseerd wil worden door een Consultant die het antwoord heeft en de adviseursrol aanneemt. Om assertief te worden in het adviseren, had ik even de tijd nodig en groeide ik het meeste door ervaring op te doen.

Wat maakt Motiont10 voor jou een aantrekkelijke werkgever?

Het eerste dat in mij opkomt is de sfeer en kennis. Er wordt goed naar je geluisterd en men probeert jouw groei zo goed mogelijk te faciliteren. De cultuur die wij hebben is laagdrempelig en uniek en er werken echt slimme mensen. Motion10 betekent voor mij ‘het beste jongetje van de klas’ en dat is niet voor niets. In de praktijk merk ik dat wij hierin echt een verschil maken voor klanten en goede kennis in huis hebben.

Wat ik ook erg fijn vind is dat er binnen Motion10 altijd collega’s zijn die kunnen helpen als ik iets écht niet weet. Dan roep je: “Ik zit met een probleem, kan iemand mij helpen?”. Er staat altijd iemand op en er is dus echt een achterban.

Hoe ben je in de ondernemingsraad van Motion10 terecht gekomen?

Ik voelde mij geroepen op te komen voor de Young Professionals van Motion10 en het belang van het MotionTalent-programma in de organisatie. Aangezien ik één van de eersten was die het Young Professionals programma had doorlopen kon ik goed benadrukken wat er moest gebeuren om deze doelgroep een mooie plek te geven binnen Motion10. Onderdeel zijn van de ondernemingsraad was een erg leerzame en leuke ervaring: een goed organisatiebeleid wordt niet in één dag gemaakt en de ondernemingsraad van Motion10 heeft een belangrijke adviserende rol hierin.

Waar heeft jouw ontwikkeling binnen Motion10 je tot nu toe gebracht?

Het is nu voor het eerst dat ik een project doe waarin ik zelf de kar trek en waarbij ik ook drie Consultants begeleid. Heel leuk om te zien dat ik vijf jaar geleden binnenkwam als junior en nu zie wat ik allemaal aan kennis en kunde heb opgedaan. Er runnen natuurlijk niet heel veel 26-jarige dames zelfstandig als Data & Analytics Consultant twee projecten tegelijk, terwijl zij ook nog drie Consultants begeleiden. Dit is een ontzettende leerzame periode voor mij. Ik moet aan veel meer denken dan alleen mijn eigen werk binnen een project.

De keuze om bij Motion10 te gaan werken heeft veel goeds gedaan voor mijn ontwikkeling. Verder valt er altijd nog iets te leren. Er is bijvoorbeeld een groeipad naar de strategische kant of richting Architect worden, maar ondertussen kan ik ook tevreden zijn met wat ik bereikt heb.

Nu mag ik zelf de kneepjes van het vak meegeven aan andere Consultants. Zij kennen de technische basis al, maar ‘Consultant zijn’ is een vak apart. Vooral op dat gebied leg ik veel uit en daar geniet ik van.

Young Professionals programma

Het Young Professionals programma van Motion10, MotionTalent, is een ontwikkeltraject van één jaar, speciaal voor net afgestudeerde HBO’ers en Academici. Deelnemers worden volledig klaargestoomd tot volwaardige IT-Consultants en gaan, net zoals Fabienne, meteen aan de slag met gave interne en externe klussen.

Ben jij geïnteresseerd in het MotionTalent programma en wat het allemaal nog meer inhoudt? Kijk hier voor meer informatie en de vacatures die in 2023 beschikbaar worden!

Motion10 zit vol interessante verhalen en inzichten. Door de persoon achter de functietitel aan het woord te laten over hun keuze voor wat ze doen en hoe zij groeien, laten wij een echt beeld zien van hoe het is om bij Motion10 te werken.
Teun de Jong is 28 jaar, woont in Oude-Tonge en is Consultant op OutSystems-technologie bij SolutionWise – part of Motion10. Na zijn eerste aanraking met Motion10 bij een HBO-I beurs, was hij deel van ons Young Professionals programma ‘MotionTalent’. Hij vertelt over zijn ervaringen en hoe Motion10 zijn groei tot Medior Consultant faciliteerde.


De eerste ontmoeting

Ik kwam Motion10 voor het eerst tegen op de HBO-I beurs, tijdens mijn Business IT & Management studie. Met een eigen stand zochten zij geschikte kandidaten voor hun Student Community en het Young Professionals programma, MotionTalent. Na een goed gesprek op de beurs heb ik mij aangemeld voor de Student Community. Dit hield in dat ik uitgenodigd werd voor de Motion10-teamavonden en op de hoogte werd gehouden van het laatste nieuws en evenementen die georganiseerd werden.
Toentertijd was ik net begonnen met mijn studie en de Student Community was een uitstekende manier om contact te onderhouden met een organisatie die mij interessant leek. Bij één van deze teamavonden werd een demo over het low code platform van OutSystems gegeven. Tijdens mijn opleiding had ik al kennis gemaakt met low code en toen ik OutSystems voorbij zag komen sprak het mij meteen aan. 

Er was een afstudeerstage bij het Modern Work & Security-team van Motion10. Ik begon hier met een onderzoek over kennisdeling binnen de organisatie en merkte dat ik steeds meer interesse kreeg voor werken met low code. Toen er een Young Professionals programma werd opgestart voor OutSystems Consultants bij SolutionWise – toen een nieuwere unit binnen Motion10 – was mijn keuze snel gemaakt en kon ik direct na mijn stage aansluiten.

Waarom koos jij voor Motion10?
Vóór mijn start bij Motion10 ben ik bij meerdere organisaties gaan kijken. Het Young Professionals programma van Motion10, MotionTalent, sloot het beste bij mijn wensen aan. De goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, goede pensioenregeling en de vrijheid van hybride werken waren hier onderdeel van. Ik vond het ook belangrijk dat ik al een band had opgebouwd met Motion10. Omdat groei hier centraal staat, is er na het Young Professionals programma ook een mooi groeipad binnen de organisatie.

Welke ontwikkeling heb je doorgemaakt?
In 2019 ben ik met het Young Professionals programma gestart. Ik heb eerst een interne opdracht gedaan. Ten tijde van Covid-19 kreeg ik de vraag of ik een werkplekken-applicatie wilde bouwen, waarmee goed bijgehouden kan worden welke collega’s op welke dagen naar kantoor komen. Collega’s kunnen ook via de app een parkeerplek en de verzorgde lunch op kantoor reserveren. Heel gaaf, want dit maakte het organiseren van werken op kantoor efficiënter en veiliger tijdens de periode van beperkte kantoorbezetting én deze app wordt nog steeds dagelijks gebuikt door alle collega’s!
Na een jaar ervaring op te hebben gedaan kreeg ik de kans om zelf trainingen te geven aan een nieuwe groep Young Professionals. Dit was voor mij een kans om verder te ontwikkelen, door dingen die ik inmiddels onder de knie had aan anderen te mogen leren.
Ik ben inmiddels doorgegroeid tot Medior Consultant en werk nog steeds met veel plezier bij Motion10. 

Wat is je leukste herinnering tot nu toe?
Eén van de leukste momenten was het MotionTalent-weekend tijdens het Young Professionals-programma. Samen met mijn mede-Young Professionals zijn we naar Luxemburg gegaan, waar allerlei leuke teambuilding activiteiten waren gepland. We waren helemaal kapot toen we terugkwamen maar na dat weekend kenden wij elkaar door en door. Het was meteen een leuke start van je carrière! 


Het Young Professionals-programma van Motion10, MotionTalent, is een ontwikkeltraject van één jaar, speciaal voor net afgestudeerde HBO’ers en Academici. Deelnemers worden volledig klaargestoomd tot volwaardige IT-Consultants en gaan, net zoals Teun, meteen aan de slag met gave interne en externe klussen.
Ben jij geïnteresseerd in het MotionTalent programma en wat het allemaal nog meer inhoudt? Kijk hier voor meer informatie en de vacatures die in 2023 beschikbaar worden!

Mijn stage bij Motion10

Esmee Wielaart loopt als derdejaars student Bedrijfskunde stage op de marketingafdeling van Motion10. Haar stage-opdracht is een uitgebreid onderzoek naar de ontwikkelingen rondom het organiseren van evenementen. Dit moet Motion10 waardevolle inzichten opleveren wat betreft toekomstig evenementenbeleid. Hoe heeft Esmee haar stage beleefd, en wat heeft ze geleerd?  

Meer over Esmee

Mijn naam is Esmee Wielaart en ik ben 22 jaar oud. Ik studeer Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam en ik zit in het derde jaar van mijn studie. Het doel van mijn stage bij Motion10 is werkervaring opdoen en adviseren op basis van het onderzoek wat ik uitvoer.

Geen dag hetzelfde

In mijn onderzoek houd ik rekening met de effectiviteit van evenementen, concurrentie en eerdere ervaringen van Motion10. Dit ligt in het verlengde van mijn werkzaamheden voor het marketingteam. Voor een half jaar ondersteun ik Event Manager Marielle Vehof bij het organiseren van evenementen. Mijn taken bestaan onder meer uit brainstormen over het programma met alle betrokkenen, zowel intern als extern, maar ook communicatie, werving en resterende organisatorische en uitvoerende taken rondom het evenement. Zo zijn mijn werkzaamheden divers en is geen dag hetzelfde.

Positieve en betrokken sfeer

Vanaf het eerste moment was ik onder de indruk van de positieve en betrokken sfeer binnen Motion10. Daardoor vond ik het makkelijk om de organisatie en de collega’s te leren kennen en voelde ik me snel thuis. Het harde werken en de samenwerking binnen het marketingteam zorgen voor mooie resultaten. Ik ben er trots op dat ik hieraan een bijdrage kan leveren. Omdat het team in het hart van de organisatie staat, krijg ik ook mee wat er speelt binnen andere afdelingen.

Ook over mijzelf veel geleerd

Het belangrijkste dat ik tijdens mijn stage leer is dat ik nooit uitgeleerd zal raken. Hoewel ik praktijkgericht word opgeleid als bedrijfskundige merk ik dat je in het werkveld, zoals tijdens mijn stage bij Motion10, échte kennis opdoet. Zo heb ik geleerd wat marketing precies is, wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van evenementen en hoe belangrijk een positieve en betrokken sfeer is binnen een organisatie. Daarnaast heb ik ook over mijzelf veel geleerd en mij kunnen ontwikkelen op verschillende vlakken, zoals zelfvertrouwen en samenwerking.

Kortom, mijn stageperiode bij Motion10 is heel leerzaam. Ik zet mij elke dag met veel plezier en voldoening in en vind het fantastisch om een Motion10’er te zijn.

Ook iets voor jou?  

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?  

Creatie van nieuwe (persoonlijke) inzichten 

Mijn stage bij Motion10  

Edwin Abasiloopt als derdejaars student Bedrijfskunde stage bij Motion10Zijn stage-opdracht heeft betrekking op marktonderzoek: wat zijn belangrijke IT-trends en waar ligt precies de behoefte van organisaties in Nederland met betrekking tot Informatietechnologie? Het onderzoek van Edwin zal voor Motion10 en de markt waardevolle inzichten opleveren. Hoe heeft Edwin zijn stage beleefd, en wat heeft hij geleerd? 

Meer over Edwin 

Mijn naam is Edwin Abasi en ik ben 19 jaar oud. Als derdejaars Bedrijfskunde student aan de Hogeschool Rotterdam heb ik de opdracht gekregen om voor een half studiejaar stage te gaan lopen.  

Mijn stage staat in het teken van werkervaring; het is voor mij evident dat ik mijn kerncompetenties hier verder kan ontwikkelen. Ik ben bij Motion10 aangenomen als marktonderzoeker en heb de opdracht gekregen om nieuwe inzichten in kaart te brengen. Deze inzichten moeten de kern vormen van vernieuwde benchmarkrapporten. 

Sociale sfeer en soft skills 

Tijdens mijn stage heb ik tot nu toe samen kunnen werken met verscheidene Motion10’ers. Niet alleen voor mijn marktonderzoek maar ook voor mijn schoolopdrachten. Mijn begeleider heeft mij volledig het vertrouwen en de vrijheid gegeven om mijn werk naar eigen voorkeur in te kunnen richten.  

Wat mij is bijgebleven is dat Motion10 een sociaal bedrijf is in een technisch-gedomineerd marktsegment. De bedrijfssfeer heeft mij daarom ook geholpen met de ontwikkeling van mijn ‘soft skills’. 

Groei in expertise en zelfvertrouwen  

Nogmaals: ik ben onder de indruk van de sociabiliteit van het bedrijf en haar werknemers; Motion10 heeft mij het juiste milieu gegeven om te kunnen werken aan mijn ontwikkelpunten. De taalvisie van mijn begeleider, Erwin Lima, heeft mijn schrijfvaardigheden en commerciële beeld aangrijpend veranderd. 

Kortom, ik ben gegroeid en heb geleerd om op een professionele wijze samen te kunnen werken met interne én externe mensen. Ik heb daarnaast ook mijn expertise in onderzoekstechnieken kunnen onderstrepen en zelfvertrouwen getankt voor mijn carrière. 

Ook iets voor jou?  

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?  

 

De optimale IT-projectaanpak

Mijn afstudeerstage bij Motion10 

Bas de Jong studeerde af aan de opleiding Business IT & Management door een onderzoek naar en aanbevelingen voor de standaard projectmethodiek van Motion10, MotionWoWDeze projectaanpak houdt van meet af aan rekening met aspecten als strategie, change management en UX-design – maar kon ongetwijfeld toch nog scherper. Hoe heeft Bas zijn stage beleefd, en wat heeft hij geleerd? 

Meer over Bas 

Mijn naam is Bas de Jong, ik ben 24 jaar oud en ik zit in het laatste studiejaar van mijn opleiding Business IT & Management aan de hogeschool Rotterdam. Inmiddels heb ik mijn afstudeerproject succesvol afgerond met een 8 als cijfer. 

In mijn stage heb ik voor Motion10 onderzoek gedaan naar de implementatie van de MotionWoW projectaanpak; de manier waarop Motion10 de projecten en klantvragen aanpakt.   

Het gevolg hiervan is dat de Data & Analytics afdeling een onafhankelijk advies krijgt over de werking van de projectaanpak die de consultants hanteren. Hierbij zijn er een aantal verbetervoorstellen uitgekomen die aangepakt kunnen worden om MotionWoW nóg beter te maken. 

Fijne sfeer, geweldige begeleiding 

Ik heb Motion10 ervaren als een superleuk bedrijf met heel veel aardige mensen. Als je ergens mee zit kan je overal wel terecht voor advies. Ook waren de borrels en verschillende uitjes die Motion10 organiseert ontzettend leuk om mensen te leren kennen en zo een brede indruk te krijgen van de verschillende businessunits. 

Daarnaast is mijn begeleider, Lars Bouwens, onmisbaar gebleken voor het succes van het onderzoek. Mede door zijn goede adviezen en de regelmatige gesprekken die we voerden is er een mooi eindresultaat uit gekomen. Ook heeft hij mij goed geholpen om bij de juiste personen uit te komen die ik kon interviewen voor mijn onderzoek.  

De juiste mensen 

Wat is het belangrijkste dat Bas tijdens zijn afstuderen geleerd heeft? “Het belangrijkste van mijn afstudeerstage is voor mij het toepassen van mijn theoretische kennis van de opleiding in de praktijk.  

Daarnaast heb ik voor mij een redelijk onbekend onderwerp (Business Intelligence) inhoudelijk gecombineerd met de projectaanpak van Motion10. Uit het literatuuronderzoek wat ik hiervoor heb gedaan ben ik heel veel te weten gekomen van de functionele mogelijkheden van BI.  

Ook heb ik bij Motion10 mijn ideale startersbaan kunnen vinden. Vanaf September start ik als Young professional bij een andere business unit, namelijk OutSystems [voor snelle applicatie-ontwikkeling, red.]. 

Al met al heb ik een leuke stagetijd gehad en kijk ik er met een goed gevoel op terug. 

Ook iets voor jou? 

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft? 

Om de groei van mensen en van onze organisatie mogelijk te maken, zetten wij het Young Professional programma op. Hoe ervaren jonge talenten het werken in de ICT en de eerste weken bij Motion10? Dat kun je volgen in de vlogs onder de hashtag #StartYourCareer. Deze week deelt Souffiane Helal zijn ervaringen met je. bekijk zijn vlog hieronder, en lees meer over Souffiane zelf.

Meer over Souffiane

“Mijn naam is Souffiane Helal en ik ben 26 jaar oud. Sinds kort ben ik afgestudeerd voor de opleiding Business IT & Management aan de Haagse Hogeschool. Met veel doorzettingskracht en zelfvertrouwen heb ik deze mijlpaal kunnen bereiken.”

Visie op samenwerken

“Mijn visie op samenwerken is elkaar ondersteunen en van elkaar leren. Kennisdeling zorgt ervoor dat je nieuwe vakgebieden leert kennen. Zo kan je de taken van je collega oppakken als hij afwezig is of samenwerken aan taken. Hiermee vergroot je de kans op een snellere time-to-market en hogere  kwaliteit en klanttevredenheid.”

Cirkel van groei

“Groeien doe je door doelen te stellen, nieuwe kennis te verwerven en te leren van anderen. Maar de kunst is om de nieuwe kennis toe te passen in de praktijk. Hierdoor groeit de klant, groeit Motion10 en groei jijzelf.”

Mijn verwachting van het Young Professional programma

“Ik verwacht de komende twee jaar te groeien tot een ervaren DnA consultant. Verder verwacht ik veel te leren van het vakgebied en leuke projecten te kunnen uitvoeren bij de klanten.  Voor nu is het voor mij nog onduidelijk of ik de functionele of technische kant op ga maar hopelijk kom ik daar snel achter!”

Ook iets voor jou?

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?

Om de groei van mensen en van onze organisatie mogelijk te maken, zetten wij het Young Professional programma op. Hoe ervaren jonge talenten het werken in de ICT en de eerste weken bij Motion10? Dat kun je volgen in de vlogs onder de hashtag #StartYourCareer. Deze week deelt Derrick zijn ervaringen in het Young Professional programma met je. Bekijk hieronder zijn vlog!

Meer over Derrick

“Ik ben Derrick Bakhuis. Ik ben 23 jaar jong en afgestudeerd Master Business Information Management aan de Erasmus Universiteit. Ik kom uit het tropische Curaçao en hoop mij de komende jaren te gaan ontplooien hier bij Motion10. Verder ben ik een groot sportliefhebber en de trouwste supporter van Manchester United.”

Visie op Samenwerken

“Mijn mooiste prestaties tot nu toe waren een direct resultaat van een mooie en harmonieuze samenwerking. Ik denk dat een proactieve en open groepshouding in combinatie met individueel eigenaarschap van processen belangrijk is bij het behalen van een goede prestatie.”

Visie op groei en ontwikkeling

“Het beginpunt voor mij is een concrete richting vaststellen, dus de vraag: waar werk ik naartoe? Als dit eenmaal duidelijk is bouw ik mijn persoonlijke roadmap voor ontwikkeling en groei. Belangrijk is om open te staan voor veranderingen en deze te incorporeren in mijn roadmap. Hierbij komt de volgende quote van pas:

“It is not the strongest of the species that survive, nor the most intelligent, but the one more responsive to change.”– Charles Darwin

Verwachting van de komende twee jaar bij Motion10

“Bij Motion10 wil ik mijzelf ontplooien en verbeteren, in de richting van data consultant. Die mogelijkheid bestaat er en dus ben ik van plan er het meeste van te maken. Als ik even hard kan groeien als Motion10 ben ik al een paar stapjes veder.”

Ook iets voor jou?

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je in de wereld van IT? Wil jij weten wat voor mogelijkheden Motion10 jou te bieden heeft?

Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier Met plezier

Met plezier

Motion10’ers vinden het belangrijk dat ze met plezier bijdragen aan de organisatie. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en evenementen, om onze passies buiten het werk met elkaar te delen en samen plezier te maken.